fredag 1 januari 2010

Matematik Hjälps Nya Hemsida 2010

Hejsan!

Nu har det gått en lång period, sedan vi på ledningen skrivit en blogg på denna bloggsida. Först och främst vill vi tacka alla våra gamla och nya elever samt våra hängivna kollegor för att de har gjort Matematik Hjälp till en succé inom det gångna året. Matematik Hjälp har tagit Sverige med storm och detta märks klart och tydligt i antalet besökare som i matematiska termer exponentiellt tar hjälp av de tjänster som vi erbjuder.

Vi är naturligtvis ytterst glada över att våra tjänster hjälper så många elever erhålla bättre betyg,
runt om Sverige och framför bidrar till bättre kunskaper i Matematik. Med anledning av den enorma efterfrågan som vi har märkt av, för diverse nya tjänster samt fördjupning av de tjänster som vi redan har erbjudit sedan tidigare, har vi tagit beslut om att lansera Matematik Hjälps nya hemsida med det nya året 2010. Vår nya hemsida har tagits fram genom LogotypDesign som förövrigt även kommer att sponsra vår hemsida med jämna mellanrum. Inom kort kommer vi även möjliggöra annonser på vår hemsida, varvid intresserade institutioner hänvisas till annonsfliken som kommer att finnas tillgänglig på hemsidan.

Julperioden 2009 var en mycket upptagen period för oss, dels på grund av den långa lösningskö som vi hade på antalet uppdrag och dels för att vi i samråd med LogotypDesign skräddarsydde en hemsida som skulle motsvara de egna krav som vi ställer på oss i ledningen för expanderingen av Matematik Hjälp
under 2010. Vår nya hemsida är mycket användarvänlig och möjliggör en enklare navigation bland alla de tjänster som vi erbjuder. Ett urval av de huvudtjänster som vi kommer att erbjuda under 2010 är bland annat följande (Klicka på respektive länk för att komma vidare):
Dessa tjänster kommer även kompletteras med andra tjänster och egen framtagna produkter som berör Klara Matte serien samt Matematik Hjälps arkivfrågor och provbanker. I en speciell avdelning på Matematik Hjälps hemsida kommer vi i framtiden även inkludera begagnade böcker som finnes för försäljning.

Vi på ledningen vill även tacka samtliga kollegor för de trevliga middagstillfällen samt Julmiddagen som firade våra framgångar under 2009. Det är glädjande att så många av våra kollegor även arbetar ideellt och liksom som oss delar visionen om välgörenhet. För att hjälpa behövande och de i nöd har vi därför beslutat om att inkludera en länk till Svenska Röda Korset på vår hemsida för att våra användare skall kunna skänka ett bidrag till denna organisation. Vänligen observera att Matematik Hjälp inte kommer att mottaga/vidarbefodra Era eventuella bidrag till Svenska Röda Korset och att den länk som finns på vår hemsida endast tar Er till S
venska Röda Korset hemsida där ni själva kan stödja andra i nöd.

Slutligen, vi vill ta tillfället i akt och önska samtliga elever ett framgångsrikt år med ökade kunskaper i Matematik och hoppas att våra tjänster liksom förra året hjälper dem uppnå samtliga akademiska drömmar.

Med Bästa Hälsningar

Matematik Hjälp Ledningen