söndag 13 september 2009

Ett Nytt Läsår Med Matematik Hjälp

Hejsan!

Nu har det gått en lång tid sedan vi skrivit några bloggar, men så kan det faktiskt vara. Under sommaren har vi varit väldigt upptagna med alla detaljer kring Matematik Hjälps Sommarkurser i Stockholm som visade sig vara en succé. Det har varit mycket givande för vår personal att träffa många av de elever som annars får hjälp genom våra e-posttjänster året om. Nu rullar vi igång bloggsidorna på nytt och hoppas kunna skriva oftare än de senaste månaderna. Många av våra bloggskrivare har skäliga orsaker för att inte ha kunnat skriva på ett tag. En av dessa har varit den senaste projektet som Matematik Hjälp ledningen tagit beslut om och som kommer att tillkännages på Matematik Hjälps hemsida inom kort. Då en av våra ambitioner med Matematik Hjälps bloggsida är att uppdatera våra läsare om det allra senaste om Matematik Hjälp kan vi härmed tillkännage en nyhet före hemsidan.

Nyheten är följande:
Inom kort kommer Matematik Hjälp att publicera ett eget författat häfte under namnet "Klara Matte A". Syftet med detta häfte är utifrån Skolverkets riktlinjer om Matematik A kursen, belysa de viktiga moment som krävs för ett godkänt betyg i Matematik A. Samtliga frågor i Klara Matte A är pedagogisk framtagna av Matematik Hjälps specialpedagoger. Dessa frågor åtföljs dessutom av utförliga steg-för-steg lösningar med beskrivande text som exakt anger hur eleven skall tänka vid lösning av den typ av matematik fråga som har ställts.

Detta häfte är svaret på gymnasielevers efterfrågan beträffande hur man på bästa sätt kan klara av Matematik A kursen.

Med anledning av den
stora efterfrågan som vi förutspår för Klara Matematik A häftet från Matematik Hjälp, har vår support avdelning upprättat en egen enhet som tar emot registreringar från intresserade gymnasieelever, Komvux elever, föräldrar samt alla andra som önskar köpa Klara Matte A häftet. Häftet kommer endast att kosta 199 Kronor (ord. pris 400 kr) och är i digital format (PDF dokument, ej pappersformat). Klara Matte A är den allra bästa investeringen för alla de som vill klara av Matematik A kursen. Matematik Hjälps Support avdelning kommer att underrätta samtliga som registrerar sig i vårt register, då häftet finns tillgänglig för köp. De uppgifter som behövs för registrering i vårt system är följande:
  • Namn (Efter namn samt Förnamn)
  • Ort (Exempelvis: Stockholm)
  • E-post adress (Exempelvis: matematikhjalp@hotmail.com)
Köp av häftet är EJ bindande om man står med i vårt register. Vår Support avdelning kommer helt enkelt E-posta er så fort häftet finns tillgängligt för köp. Tveka Inte! Registrera Dig För Klara Matte A Häftet Genom Att Skicka En E-post Med Nedanstående Uppgifter Till: matematikhjalp@hotmail.com
  • Ditt Namn (Efter namn samt Förnamn)
  • Din Ort (Exempelvis: Stockholm)
  • Din E-post adress (Exempelvis: matematikhjalp@hotmail.com)

Ni är vidare även välkomna att E-posta oss era matematik frågor på matematikhjalp@hotmail.com. Efter att vi har fastställt priset för fullständiga lösningar på Era frågor får ni en e-post från oss med prisförslag. Efter emottagen betalning erhåller ni de åberopade lösningarna till era frågor inom 24 timmar. Vänligen observera att Matematik Hjälp ej är förknippad med Skolverket.



Med bästa hälsningar


Matematik Hjälps Personal