måndag 23 november 2009

Stockholms Betyg

Hejsan!

I en intressant artikel som berör betygsskillnader mellan högstadieelever i Sverige, skriver SvD om den trendskillnad som märks av i Stockholm. Denna trendskillnad innebär i korthet att elever med föräldrar utan högre utbildning får allt bättre betyg i Stockholm. Det är glädjande att man äntligen försöker dokumentera skillnader mellan olika städer, län och kommuner för att identifiera de fördelar som kan gå hand i hand med en viss av typ av undervisning.

Klicka Ovan För Att Komma Till Sveriges Bästa Matematik Hjälp För Matematik A Kursen

Trots positiva nyheter om Stockholms grundskolor är det förstås långt kvar till högre andel godkända elever i kärnämnen som matematik, svenska och engelska. Vidare får man hoppas att ALLA elever får chansen till att lyckas med sina studier oavsett om deras föräldrar är akademiker eller inte och detta är den största utmaningen för skolorna runtom landet.

Klicka Ovan För Att Komma Till Sveriges Bästa Matematik Hjälp

Vi på Matematik Hjälp vill ge alla våra elever, nya som gamla, chansen till en tidig julklapp. Därför har vi nu reducerats priset på vårt Klara Matte A häfte med nästan 50%. Detta häfte behandlar grunderna i Matematik A kursen på gymnasiet och hjälper elever att klara av Matematik A kursen genom 32 deluppgifter med fullständiga steg-för-steg lösningar. Missa inte denna unika chans att införskaffa Klara Matte A häfte till priset av endast 100 SEK före 31 December 2009. 1 Januari 2010, övergår priset till ordinarie pris och därför uppmanar vi alla Er som vill klara av Matematik A kursen att agera i god tid.

Matematik Hjälp upplyser Sverige. Vi på Matematik Hjälp erbjuder fullständiga lösningar till dina matematikfrågor. Ladda gärna ner vårt Gratis Häfte för kurserna: Matematik A, Matematik B, Matematik C, Matematik D och Matematik E, genom att klicka här. För beställning av Klara Matte A häftet som är en utmärkt repetition av Matematik A kursen, klicka här. Besök Matematik Hjälps Youtube Sida genom att klicka här. Vi önskar alla våra elever, nya som gamla välkomna att skicka sina frågor till matematihjalp@hotmail.com för gratis prisförslag om fullständiga lösningar.

Med Bästa Hälsningar

Matematik Hjälps Personal