måndag 8 juni 2009

Sommarens Matematikkurser 2009

Hejsan!

Igår träffades samtliga specialpedagoger och andra verksamma vid Matematik Hjälps sommarkurser. Stämningen var på topp och under några timmar diskuterades de vanligaste misstagen som elever gör i sina matematikkurser. Målet med matematikundervisningen i sommar är att eleverna genom bättre matematikkunskaper skall kunna förbättra sina betyg.

Idag var de första eleverna som hade bokat in sina kurspaket respektive lektionspaket på plats och sommarkurserna har därmed startat! Det är glädjande för oss Matematik Hjälp att vi har fått sådan feedback på dessa sommarkurser och härligt att så många elever nu valt Matematik Hjälps specialpedagoger som sina lärare över sommaren.

Kurserna kommer att fortsätta under veckan och alla intresserade är välkomna att kontakta Matematik Hjälp för bokning av eventuella kursplatser. Trots att majoriteten av alla kurser är fullbokade har vi på Matematik Hjälp fått hjälp av några fler kollegor vars semester planer har ändrats. Därför kan vi erbjuda ytterligare fler kursplatser till alla de elever som vill lära sig Matematik A, Matematik B, Matematik C, Matematik D samt Matematik E. Vi uppmanar dock samtliga intresserade att ta kontakt med matematikhjalp@hotmail.com, för mer information.

Med bästa hälsningar

Matematik Hjälps Personal