söndag 1 november 2009

Matematik A - Vinna Eller Försvinna?

Hejsan!

Nu har ännu en vecka börjat för alla matematikelever runtom landet. Den senaste tiden har varit en upptagen tid för alla oss på Matematik Hjälp. Lösningskön hos lösningsavdelningen var tillräcklig nog för att extra personal skall kallas in, i ett försök att minska arbetsbördan för olika uppdrag.

Idag tillkänngavs att Skolverket kommer att satsa på tio nya spetsutbildningar på gymnasiet (SvD, Folkbladet, UNT, Sydsvenskan, GP). Det känns givande och kul att det satsas mer på gymnasieskolan, men samtidigt kan man ana den konkurrens som kommer att uppstå framöver. Detta kan knytas till de visioner som vi har haft på Matematik Hjälp och som ger eleverna en större chans att bli konkurrenskraftiga.

Klicka Ovan För Att Komma Till Sveriges Bästa Matematik Hjälp För Matematik A Kursen

Det intressanta med de uppdrag so
m vi har fått under den senaste tiden har bland annat varit den respons som vi har fått beträffande vårt Klara Matte A häfte. Detta häfte tycks redan ha hjälpt så många elever i deras försök att förstå de grundläggande principerna i Matematik A. Den nationella proven i Matematik har fått en ny innebörd då de väger in så mycket mer än de någonsin tidigare har gjort. Konkurrensen gör det inte heller lättare för eleverna att lyckas med sina matematikstudier.

Trots att det finns ytterst få elever som tvekar inför köpet av Klara Matte A häftet, kan det vara nämnvärt att belysa det faktum att den ångran som en elev kan känna efter en misslyckad Matematik A prov ej kan beskrivas i ord. Vi har bevittnat alltför många elever som har följt denna dystra stig. Resultatet har i extrema fall varit att eleverna utan vidare, har hoppat av gymansieskolan. Om man tänker efter kan det kännas logiskt att en elev utan tvekan känner av en större självförtroende genom att klara den första matematikkursen i gymnasieskolan och med hjälp av dessa kunskaper ta steget till att bygga på med nya matematikkunskaper. Med andra ord handlar framgångar i Matematik A i stort sett om att Vinna Eller Försvinna.

Klara Matte A häftet erbjuder en guldgruva av kunskaper till ett mycket förmånligt pris som är lägre än en timmes undervisning med privatlärare i matematik.
Tveka inte att investera i din framtid och slipp ett ångerfullt liv som präglas av meningar som: "Tänk om jag hade gjort si och så...." . Tiden kommer aldrig att stå still och din chanser att lyckas med dina studier kommer aldrig tillbaka. I alla fall inte med den rådande konkurrensen.

För beställning av Klara Matte A häftet, klicka här. Vi önskar alla våra elever, nya som gamla välkomna att skicka sina frågor till matematihjalp@hotmail.com för gratis prisförslag om fullständiga lösningar.

Med Bästa Hälsningar


Matematik Hjälps Personal