söndag 8 november 2009

Undervisningens Betydelse

Hejsan!

Det är underbart att läsa om olika lärare runtom världen och deras tappra kamp, att under extrema förhållanden försöka förstå sina elever och bidra med metodik som kan maximera elevernas chanser att lyckas med deras studier. Ett exempel på en sådan lärare är Yvonne Bezerra de Mello, som enligt SvD:s artikel undervisar i Rio de Janeiro, Brasilien. Det kan förstås vara ytterst svårt för många av oss att kunna föreställa oss, de miljöer som vissa av våra lärarkollegor tvingas undervisa i. Men, samtidigt är lärarnas mål detsamma runtom världen: Att dela med sig utav sina kunskaper och undervisa så effektivt som möjligt.

Klicka Ovan För Att Komma Till Sveriges Bästa Matematik Hjälp

Matematik Hjälp har alltid betonat vikten av korrekt undervisning och detta är förstås kopplat till att man skall ta vara på de resurser som finns och kontinuerlig strävar efter att fortbilda fler lärare. Sydsvenskan skriver att det inom kort kommer att finnas, runt tio lärare kvar i hela södra Sverige som är specialiserade på att hjälpa barn med hörselskada. Detta är en tragedi, då många av oss som arbetar vid Matematik Hjälp har varit delaktiga vid möten då hörselskadade barn talat om sitt handikapp.

Endast kunskap om detta handikapp kan bidra till att eleven får en bättre skolupplevelse i klassrummet. Man kan exempelvis flytta elevens plats längre fram och korrigera sin ställning till att stå på "rätt" sida om eleven och vidare tala klart och tydligt. Dessa enkla steg innebär en hel värld av nya upplevelser för de elever som är hörselskadade, men kan aldrig ersätta den vitala vikten av specialiserade lärare för barn med hörselskador.

Beträffande ett annorlunda ämne, kommer vi idag dessutom tillkännage en ny tjänst på Matematik Hjälp med namnet
Matematik Hjälps Distanskurs Tjänster. Denna tjänst passar perfekt för alla de som läser en distanskurs i matematik.

Du kan kostnadsfritt bli medlem i Matematik Hjälps Distanskurs Tjänster och får då prioritering vid de tillfällen du behöver hjälp med att kontrollera dina lösningar för dina inlämningsuppgifter. Därmed betalar du sedvanligt för fullständiga lösningar till de uppgifter som du skickar till Matematik Hjälp, men erhåller rabatt och speciell prioritering på dina uppdrag framför alla andra uppdrag vid Matematik Hjälps lösningsavdelning. Dina uppgifter kan även prioriteras vid kortvariga behov som exempelvis tidsbegränsade uppgifter som du vill kontrollera genom våra lösningar.

Vi erbjuder Matematik Hjälps Distanskurs Tjänster för Matematik A, Matematik B, Matematik C, Matematik D och Matematik E. För att bli medlem i Matematik Hjälps Distanskurs Tjänster, (gratis) skall du skicka en e-post till matematikhjalp@hotmail.com med titel Matematik Hjälps Distanskurs Tjänster och ange:

Ditt namn
Den distanskurs du läser (Matte A-E)
Start och slutdatum för din distanskurs
Din ort

Efter att ha tagit emot dina uppgifter kommer vi att återkomma till dig med ett unikt referensnummer som du kan använda vid beställning av Matematik Hjälps Distanskurs Tjänster vars priser är beroende på antalet uppgifter som du skickar till oss. Du erhåller förstås mängdrabatt då antalet uppgifter är över ett visst antal, allt beroende på svårighetsnivån på dina uppgifter. Samtliga prisförslag ges av Matematik Hjälps Lösningsavdelning först EFTER att vi har tagit del av dina uppgifter.

Maximera dina chanser och lär dig behärska matematik genom att bli medlem i Matematik Hjälps Distanskurs Tjänster. Dina framgångar är endast en e-post bort. Du kan läsa mer om Matematik Hjälps Distanskurs Tjänster genom att klicka här.

Vi på Matematik Hjälp upplyser Sverige. Ladda gärna ner vårt Gratis Häfte för kurserna: Matematik A, Matematik B, Matematik C, Matematik D och Matematik E, genom att klicka här.

För beställning av Klara Matte A häftet, klicka här. Vi önskar alla våra elever, nya som gamla välkomna att skicka sina frågor till matematihjalp@hotmail.com för gratis prisförslag om fullständiga lösningar.

Med Bästa Hälsningar


Matematik Hjälps Personal