måndag 21 september 2009

Klara Matte A Häftet

Hejsan!

Den gångna veckan har vi hunnit hjälpa många av våra elever med de matematikfrågor som de har skickat till oss. Nu märker de flesta matematik elever av att allvaret ligger i luften och att läsåret nu har börjat på allvar. Under Matematik Hjälps Sommarkurser i Stockholm, var det många av våra elever som betonade den hårda konkurrensen som nu råder överallt och inte minst vid olika gymnasieskolor runt om landet. Vi på Matematik Hjälp medger att konkurrensen är anmärkningsvärd, men fastslår samtidigt att i jakten på överbetyg i Matematik, är stigen till framgång oftast detsamma för de flesta och består av matematik träning och beslutsamhet.

För att göra anpassningen till den nya gymnasieskolan så smidig som möjlig, kommer Matematik Hjälp inom kort att ge ut ett eget producerat häfte, under namnet: "Klara Matte A". Syftet med detta häfte är att utifrån Skolverkets riktlinjer beträffande Matematik A kursen, belysa de viktiga moment som krävs för ett erhålla ett godkänt betyg i Matematik A. Samtliga frågor i Klara Matte A är pedagogisk framtagna av Matematik Hjälps specialpedagoger och åtföljs dessutom av utförliga steg-för-steg lösningar med beskrivande text som exakt anger hur eleven skall tänka vid lösning av den typ av matematik fråga som har ställts.

Detta häfte passar utmärkt för alla Er som inte fick plats vid Matematik Hjälps Sommarkurser i Stockholm och
kommer endast att kosta 199 Kronor (ord. pris 400 kr). Häftet har digitalt format (PDF dokument, ej pappersformat) och kan förhandsgranskas eller laddas ner här. Ladda gärna ner en gratis förhandsgransknings version av Klara Matte A häftet!

Matematik Hjälps support avdelning har upprättat en egen enhet som tar emot registreringar från intresserade gymnasieelever, Komvux elever, föräldrar samt alla andra som önskar köpa Klara Matte A häftet. Matematik Hjälps Support avdelning kommer att underrätta samtliga som registrerar sig i vårt register, då häftet är tillgängligt för köp. De uppgifter som behövs för registrering i vårt system är följande:
  • Namn (Efternamn samt Förnamn)
  • Ort (Exempelvis: Stockholm)
  • E-post adress (Exempelvis: matematikhjalp@hotmail.com)
Köp av häftet är EJ bindande om man står med i vårt register. Vår Support avdelning kommer helt enkelt E-posta er så fort häftet finns tillgängligt för köp. Tveka Inte! Registrera Dig För Klara Matte A Häftet Genom Att Skicka En E-post Med Ovanstående Uppgifter Till: matematikhjalp@hotmail.com

För användning av våra E-posttjänster, vänligen observera att ni först måste skicka oss Era matematikfrågor. Detta hjälper vår lösningsavdelning att komma med ett prisförslag som därefter skickas till Er med instruktioner om betalningsförfaranden. Med anledning av den långa lösningskö som kontinuerligt uppdateras på våra datorer, uppmanas samtliga elever som använder våra tjänster att skicka in sina uppgifter i god tid, före det datum de önskar erhålla sina lösningar. Vi önskar alla våra elever lycka till vid samtliga examinationsmoment och provtillfällen.

Med bästa hälsningar

Matematik Hjälps Personal