söndag 22 november 2009

Fler behöriga lärare? En tidig julklapp?

Hejsan!

Hur många gånger har vi inte hört om nedskärningar i skolor runtom landet? I en SvD artikel diskuteras efterföljderna av bistånd. Olika åsikter splittrar skolfrågan och under samma skede ökas konkurrensen och steget in i vuxenvärlden. Även trycket har ökat på lärarutbildningarna i år och det är glädjande att fler behöriga förstahandssökande är intresserade av lärarutbildningen. Mycket riktigt ställs nu frågor som: Hur får vi fler engagerade och ansvarstagande människor att välja lärarbanan? Hur får vi fler som redan är verksamma i yrket att utvecklas i denna riktning? Svaren på dessa viktiga frågor kanske inte är dunkla ändå och kan exempelvis hittas genom intervjuer med årets förstahandssökande till lärarutbildningen. Det är vidare verkligen på tiden att näringslivet tar krafttag mot ungdomsarbetslösheten, då ungdomarna i ett samhälle kan bidra med så många positiva saker.

Klicka Ovan För Att Komma Till Sveriges Bästa Matematik Hjälp

Vi på Matematik Hjälp vill ge alla våra elever, nya som gamla, chansen till en tidig julklapp. Därför har vi nu reducerats priset på vårt Klara Matte A häfte med nästan 50%. Detta häfte behandlar grunderna i Matematik A kursen på gymnasiet och hjälper elever att klara av Matematik A kursen genom 32 deluppgifter med fullständiga steg-för-steg lösningar. Missa inte denna unika chans att införskaffa Klara Matte A häfte till priset av endast, 100 SEK före 31 December 2009. 1 Januari 2010, övergår priset till ordinarie pris och därför uppmanar vi alla Er som vill klara av Matematik A kursen att agera i god tid.

Klicka Ovan För Att Komma Till Sveriges Bästa Matematik Hjälp För Matematik A Kursen

Matematik Hjälp upplyser Sverige. Vi på Matematik Hjälp erbjuder fullständiga lösningar till dina matematikfrågor. Ladda gärna ner vårt Gratis Häfte för kurserna: Matematik A, Matematik B, Matematik C, Matematik D och Matematik E, genom att klicka här. För beställning av Klara Matte A häftet som är en utmärkt repetition av Matematik A kursen, klicka här. Besök Matematik Hjälps Youtube Sida genom att klicka här. Vi önskar alla våra elever, nya som gamla välkomna att skicka sina frågor till matematihjalp@hotmail.com för gratis prisförslag om fullständiga lösningar.

Med Bästa Hälsningar

Matematik Hjälps Personal

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar