tisdag 17 november 2009

Med Hopp Om Positiva Skolförändringar

Hejsan!

Då undervisning är en föränderlig process, ifrågasätts den kontinuerlig i samma utsträckning som förändringarna sker. Undervisningen bör med all rätt ifrågasättas, men ibland känns det som om skolan saknar tillit hos elever och föräldrar. Lärarkåren är en hängiven yrkeskår, men ibland kan yttre faktorer påverka lärarnas arbetssituation och framställa en del lärarkollegor som mindre effektiva. Dalarnas Tidningars artikel: Lita på lärarna, lyfter fram just detta. Denna artikel betonar den tid som lärarna behöver för planering av en effektivare undervisning och många andra sanningar om skolans värld.

Klicka Ovan För Att Komma Till Sveriges Bästa Matematik Hjälp För Matematik A Kursen

Alla håller dock inte med om att SKL:s förslag har varit orimlig. Uppsala Nya Tidning avslöjar idag att lärare som vilken yrkesgrupp inte skall särbehandlas och skolan måste därför förnyas. Förändringarna som kommer för den nya skolan måste gynna både elever och lärare och det är just här som åsikterna går isär. Enligt Sydöstran uppgår nu ungdomsarbetslösheten till 27% och därför förutspås var tredje elev bli arbetslös enligt rådande prognoser. Denna situation skapar konkurrens runtom landets skolor och denna konkurrens är avgörande för intagning till eftertraktade högskoleplatser.
Bättre skolor, bättre undervisning och medel till att finansiera utbildningen är önskvärt för framtidens Sverige.

Klicka Ovan För Att Komma Till Sveriges Bästa Matematik Hjälp

Matematik Hjälp upplyser Sverige. Vi på Matematik Hjälp erbjuder fullständiga lösningar till dina matematikfrågor. Ladda gärna ner vårt Gratis Häfte för kurserna: Matematik A, Matematik B, Matematik C, Matematik D och Matematik E, genom att klicka här.

För beställning av Klara Matte A häftet som är en utmärkt repetition av Matematik A kursen, klicka här. Vi önskar alla våra elever, nya som gamla välkomna att skicka sina frågor till matematihjalp@hotmail.com för gratis prisförslag om fullständiga lösningar.

Med Bästa Hälsningar

Matematik Hjälps Personal