onsdag 18 november 2009

Drömmar och Betygsklyftor

Hejsan!

En ny rapport från SCB tillkännager att de högutbildades barn - under de senaste tio åren - har fått bättre betyg än de lågutbildades barn. Denna DN artikel, avslöjar något som så många av oss har vetat under många år. Det verkar förstås logiskt att man får större chanser till att lyckas med sina studier om man har tillgång till extra resurser, inom de ämnen som man behöver hjälp med. Men, det är förstås inte rättvist att måla allt i svart och vitt. Vissa elever är begåvade och andra läser till sig kunskaper.

Klicka Ovan För Att Komma Till Sveriges Bästa Matematik Hjälp

Vi på Matematik Hjälp anser att den individuella elevviljan till att lära sig, sträcker sig bortom föräldrarnas ekonomi. Detta är vidare en av orsakerna till varför vi lanserade Matematik Hjälp. Vi vill ge ALLA elever chansen till att lära sig matematik och bidra till deras matematikkunskaper. Elever och studenter blir allt mer måna om att ta vara på sina värdefulla studier. Sydsvenskans artikel Studenter kräver fler undervisningstimmar pekar just på detta. Studenter, elever och barn drömmer trots all konkurrens, motgångar eller svårigheter om en ljusare framtid och därför måste man åter igen tro på följande: Om man drömmer stora drömmar och tar steg för att följa sina drömmar, så kanske man får chansen till att leva sina drömmar.

Klicka Ovan För Att Komma Till Sveriges Bästa Matematik Hjälp För Matematik A Kursen

Matematik Hjälp upplyser Sverige. Vi på Matematik Hjälp erbjuder fullständiga lösningar till dina matematikfrågor. Ladda gärna ner vårt Gratis Häfte för kurserna: Matematik A, Matematik B, Matematik C, Matematik D och Matematik E, genom att klicka här. För beställning av Klara Matte A häftet som är en utmärkt repetition av Matematik A kursen, klicka här. Besök Matematik Hjälps Youtube Sida genom att klicka här. Vi önskar alla våra elever, nya som gamla välkomna att skicka sina frågor till matematihjalp@hotmail.com för gratis prisförslag om fullständiga lösningar.

Med Bästa Hälsningar

Matematik Hjälps Personal