måndag 30 november 2009

Betygen säger inte allt eller....?

Hejsan!

Ännu en termin lider mot sitt slut och det är glädjande för oss att så många av våra elever nu har införskaffat Klara Matte A häfte som säljs med julrabatt genom Klara Matte A:s hemsida. Sedan lanseringen av Matematik Hjälp har vår logik kretsat kring att ge samtliga elever chansen till hjälp mot minsta möjliga kostnad. Därför är vi ytterst glada, då vi utan tvekan har kunnat bidra till våra elevers kunskaper genom våra tjänster och produkter. Vårt gratis häfte har exempelvis laddats ner mer än 20 000 gånger från elever över hela Sverige!

Idag skriver DN en intressant huvudledare som understryker att betyg inte säger allt. Ledaren diskuterar konsekvenserna av betyg samt de olika nyanserna av rättvisa och orättvisa betyg. Trots att man mycket korrekt kan argumentera att betyg faktiskt inte säger allt, är det dessvärre betyget som nästan säger allt vid intagning till exempelvis högskolor. Likaväl som många av klassen forna stjärnor på återträffen, efter många år, berättar om att de började arbeta och inte ens sökte till högskolan, finns det faktiskt minst lika många som tog tillfället i akt och nu enbart njuter av sina höga betygsvågor som ständigt söker sig till trygghetens hamn.


Klicka Ovan För Att Komma Till Sveriges Bästa Matematik Hjälp För Matematik A Kursen

Helhetsbilden av en elevs kunskaper skall självfallet representeras i dennes betyg och det är här som många lärare faktiskt kan stirra sig blinda på ett enskilt resultat. Naturligtvis är betygssättning svår, men vi tror att om man använder sitt förnuft, samtliga riktlinjer som ges av Skolverket och diskuterar ämnet med andra kollegor samt skolor så kan Sveriges elever erhålla mer rättvisa betyg (DN, UNT, Smålandsposten, HG, Sydöstran, HD, VK).

Klicka Ovan För Att Komma Till Sveriges Bästa Matematik Hjälp

Vi på Matematik Hjälp vill ge alla våra elever, nya som gamla, chansen till en tidig julklapp. Därför har vi nu reducerats priset på vårt Klara Matte A häfte med nästan 50%. Detta häfte behandlar grunderna i Matematik A kursen på gymnasiet och hjälper elever att klara av Matematik A kursen genom 32 deluppgifter med fullständiga steg-för-steg lösningar. Missa inte denna unika chans att införskaffa Klara Matte A häfte till priset av endast 100 SEK före 31 December 2009. 1 Januari 2010, övergår priset till ordinarie pris och därför uppmanar vi alla Er som vill klara av Matematik A kursen att agera i god tid.

Matematik Hjälp upplyser Sverige. Vi på Matematik Hjälp erbjuder fullständiga lösningar till dina matematikfrågor. Ladda gärna ner vårt Gratis Häfte för kurserna: Matematik A, Matematik B, Matematik C, Matematik D och Matematik E, genom att klicka här. För beställning av Klara Matte A häftet som är en utmärkt repetition av Matematik A kursen, klicka här. Besök Matematik Hjälps Youtube Sida genom att klicka här. Vi önskar alla våra elever, nya som gamla välkomna att skicka sina frågor till matematihjalp@hotmail.com för gratis prisförslag om fullständiga lösningar.

Med Bästa Hälsningar

Matematik Hjälps Personal

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar